Binnen brengen

Heb je zelf exclusieve mode in de kast hangen die je van de hand wil doen? Mode in het Salon neemt deze graag op in haar collectie. Op basis van consignatie worden deze stukken dan verkocht. Maak snel een afspraak om langs te komen via het formulier hier onder!

Consignatie

Heb je kledij dat je wil binnenbrengen? Dan maak je best een afspraak met Mode in het Salon. Elke dinsdag van 9u tot 18u staat het Salon in het teken van consignatie en kan je langs komen om jouw prachtstukken te overhandigen.
Voor wie de term consignatie onbekend in de oren klinkt, een woordje uitleg. Consignatie betekent dat je kledingstukken achterlaat in de zorg van het Salon. Wij nemen deze dan op in onze collectie om te verkopen. Na de overeengekomen termijn kan je dan op afspraak de uitbetaling komen ophalen. Mochten we geen koper hebben gevonden, neem je de kledingsstukken gewoon mee terug naar huis.
Tenslotte nog enkele praktische puntjes. Mode in het Salon is op zoek naar exclusieve mode die past in het concept van de winkel. Enkel stukken van topkwaliteit of met een bijzondere uitstraling (mét label) komen in aanmerking voor de collectie. Gelieve de kledij net voor binnenbrengen te wassen of chemisch te reinigen. Ook kledingstukken die gebreken vertonen worden niet aanvaard. Bontvrije winkel.

Ik wil graag informatie over consignatie:

Aanvraag informatie consignatie

Bezig met versturen